Λίγα λόγια για την δημιουργία του MyInterview.gr

Δεκέμβριος του 2011…, μια δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα βρίσκεται στο τέλος της και μια ακόμη δυσκολότερη είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Διανύουμε μια περίοδο όπου σχεδόν τα πάντα καταρρέουν και φυσικά ο εργασιακός τομέας δεν θα μπορούσε να μείνει ανέπαφος. Η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις όση γνώση, μόρφωση και εργασιακή εμπειρία και να έχεις.

Λίγο πιο πίσω στο χρόνο, το καλοκαίρι του 2011, ο δημιουργός του MyInterview πήρε το ρίσκο να απορρίψει μια γενναιόδωρη μείωση μισθού που του πρότεινε η εταιρεία που εργαζόταν και πήρε την απόφαση να παραιτηθεί (διότι τα «παράλογα» υπερίσχυαν της «λογικής» σε αυτό που του προτάθηκε). Έτσι λοιπόν βρέθηκε στην αγορά εργασίας για μια ακόμη φορά εν γνώση της κατάστασης που επικρατεί και των δυσκολιών που υπάρχουν.

Απο εκείνη την στιγμή και έπειτα έστειλε αρκετά βιογραφικά και έκανε πολλές συνεντεύξεις. Σε αυτό το χρονικό διάστημα διαπίστωσε ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στο διαδίκτυο, ένα κενό που έρχεται να συμπληρώσει αυτό το blog ενημέρωσης.

Σκοπός του MyInterview είναι να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας απο διάφορες συνεντεύξεις που έχουμε περάσει, να δώσουμε και να πάρουμε συμβουλές για να βγούμε στην αγορά εργασίας προετοιμασμένοι και ενημερωμένοι. Στις πραγματικά δύσκολες εποχές που διανύουμε, το MyInterview είναι εδώ για να λειτουργήσει σαν ένα βοηθητικό εργαλείο και να μας στηρίξει στην πλέον ψυχοφθόρα, χρονοβόρα και πολύπλοκη διαδικασία εύρεσης εργασίας. Συμβουλές για μια πετυχημένη συνέντευξη στην αγορά εργασίας, αληθινές ιστορίες, αστείες καταστάσεις, σκέψεις, ιδέες, προβληματισμοί… Όσα σκεφτόμαστε και θέλουμε μια καλή παρέα για να τα πούμε!

 

Ο δημιουργός της σελίδας έχει σπουδάσει Marketing στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Βρίσκεται στην αγορά εργασίας για αρκετά χρόνια, είναι επικοινωνιακός, δραστήριος με πολύ μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, στις δημόσιες σχέσεις και τις πωλήσεις. Στην επαγγελματική του πορεία έχει υπάρξει εργοδότης, ελεύθερος επαγγελματίας και υπάλληλος. Έχει βρεθεί και απο τις 2 πλευρές στην διαδικασία μιας συνέντευξης, γνώριζει τους φόβους, τους προβληματισμούς και τον ενθουσιασμό που έχει κάποιος όταν ψάχνει για δουλειά, γνωρίζει επίσης και την άλλη πλευρά, την λίγο πιο σκληρή και απρόσωπη, αυτή του συνεντευξιαστή. Σαν χαρακτήρας είναι δυναμικός, αποφασιστικός και ευτυχώς έχει αρκετό χιούμορ, κάτι που έχει λειτουργήσει σαν το καλύτερο φάρμακο στις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

 

MyInterview.gr | Η Αρχή Ενός Πολύ Όμορφου Ταξιδιού